Lembap!

Salam & Hello.


Internet sangat lembap di kawasan saya jadi automatik tak dapat online beria. Nak tunggu line pulih? Tahun depan lah jawabnya tunggu budak² masuk sekolah semula.Terima kasih kepada pengguna internet yang semakin bertambah menyebabkan line internet jadi busy sekaligus melembapkan sekali line internet orang!

2 comments:

  1. huh? relaks...apa kes nie? hehe..lorh..bertenang...hurm..ye ke pasal pengguna internet dah bertambah line jadi slow.. ish..ish..

    xpe..
    gunalah Yes..hehe

    ReplyDelete
  2. @Amirull Izzat - tak tau la kan, tp boleh jd jgk semakin rmai yg guna internet, smakin lembap la connection tu sbb line jd busy. Haha, lmbat lg kot bru dpt guna Yes.

    ReplyDelete