Followers ke-200.

Salam & Hello.


Oct 09-Nov 10 - 200th Followers. :')

Tak sangka aku check jugak bilangan follower aku walaupun malas nak kisah pasal ni. Tapi takpe lah. Di kesempatan ini aku nak ucap terima kasih dekat getmovie124 sebab sudi pollow blog aku dan menjadi followers blog aku yang ke-200. Nanti kalau aku nak download movie aku pegi site kau ok. And tak lupa jugak kat blogger² lain yang follow blog aku. Aku sangat² menghargainya. Sudi gak korang follow blog aku yang ibarat nothing di mata dunia ni. HEHE~ Thanks! :D

No comments:

Post a Comment