Tunggu!

Salam & Hello.

:)

Bagi senyuman besar punyaa kat korang!

Ya, saya tau blog saya sedang 'mati' tapi nak buat macam mana saya busy gilerr takde masa nak online, update dan meng'hidup'kan kembali suasana meriah kat blog saya ni. Anggap saya sedang berpindah di Jakarta, US la. *haa..tiba je!

Ok la, ok la. Macam biasa yang saya cakap la, lepas habis  exam SMA saya akan mempedulikan balik blog ni. Sebelum tu, tunggu la ada 2 entri untuk saya publish dalam masa terdekat ni atau mungkin selepas habis exam iaitu entri My Hero, Spiderman dan Bulan Oktober.

Itu je la.. Byess~

Psst: Bulan oktober bulan yang hebat, tunggu untuk 14 Oktober, My Birthday! *big smile

No comments:

Post a Comment