It is my birthday

Salam & Hello.


Selamat Hari Jadi
Happy Birthday
عيد ميلاد سعيد
생일 축하.
Joyeux Anniversaire




Cewahh sume bahasa aku sapu ek, kononnya nak wish birthday aku ni. HAHA~ Anyway, thanks to Google Translate for translating all the language. You are totally useful. (>_^)


Bersamaan dengan hari jadi aku, hari ni jugak merupakan ulang tahun pertama blog Hahazirah ni tercipta. Tapi ini bukanlah blog pertama aku. Sebelum ni ada blog nama Chiczira, kemudian diubah kepada Zirahazirah, akhir sekali barulah diubah lagi menjadi Hahazirah. Harap nama ni kekal sampai bila-bila insya-Allah.


Dalam entri pertama blog ni cerita tentang pasal birthday aku dan entri pertama yang aku tulis untuk blog Hahazirah ni. Dalam entri tu jugak aku ada cerita pasal aku mungkin nak buat 'Rainbow Cake' untuk hari jadi aku yang ke-16. Sebelum ni ada berlatih buat rainbow cake ni dan hasilnya not bad, cuma perlu mempelbagaikan sikit warna biar dia betul-betul nampak rainbow.

Tahu tak, umur 16 tahun adalah umur yang paling ditunggu-tunggu oleh semua manusia. Orang kata umur 16 ni sweet, Sweet Sixteen. Ada jugak kata umur 16 tahun ni umur yang paling HOT kalau kat Amerika. Tak tau lah kan betul ke tak kan, tapi dengan berumur 16 tahun menjadikan kita lebih tua dan boleh lebih bersikap matang dan tandanya kita dah besar. :)


Bday Wishes from Jojo, Lala & Abah via hp.

Bday wishes from friends at Facebook. :D



Untuk harijadi aku yang ke-16 ni, aku takde sambut apa-apa pun sebab dalam exam mood untuk SMA so just biarkan 14 Oktober 2010 tu berlalu macam biasa sambil² tu dapat bday wish dari kawan² sekolah, keluarga dan kawan² fb walaupun kitorang tak saling kenal. Ohh tak lupa jugak, aku dapat hadiah dari abah. Hadiah beg yang abah beli kat Universal Studio di Singapore. Gembira tak terkata dan tau tak lagi satu, tahun depan aku tak payah beli beg baru sebab aku dah ada beg untuk dipakai pergi sekolah tahun depan. Selain tu, ibu bagi aku hp SE Cybershot K770i kepunyaan ibu sebab ibu guna tepon lain dah. Mulanya aku nak amik lepas SMA tapi tengok² dapat beberapa hari sebelum SMA habis. It's okayy la, janji dapat 'hp baru'. :D Yihuu, trimas semua orang yang sudah bikin My 16's Birthday begitu perfect sekali. you all from my true heart. :D

Surprise present from Singapore by Abah. ^^ Thanks-a-lot!




Present after SMA and also for my 16th birthday special from Ibu. =D Thanksie²~


And CT also gave me birthday cake to me yang CT buat sendiri tau. Sweet sangat! Tengkiu so much CT. ♥ ><



Sekian. (^_^)

2 comments: