Bulan Oktober

Salam & Hello.


Fewitt~~ bunyi wisel sikit bulan Oktober dah sampai. HAHA~ Bulan oktober dah sampai maksudnya masa untuk usiaku bertambah pun dah dekat, ada la lagi dalam 14 hari dari sekarang. Hehe, suka sangat dia. c(: Of course la kan, bulan oktober kan merupkan bulan kegemaran aku lagipun dalam bulan ni ada birthday aku. Tak tau kenapa orang suka sangat bila birthday dia tiba, mungkin dia rasa sangat bersyukur sebab pada hari jadi dia tu lah, dia dilahirkan dan masih hidup sehingga hari jadi dia yang seterusnya tiba lagi. Macam aku lah contohnya. Padahal time birthday takde buat apa² yang meriah pun just sambut ala kadar, tapi bila dah nama birthday senyum tetap akan terukir menandakan betapa gumbiranya hati hari jadi masih datang lagi. Hehehe~

Bulan oktober tahun ni tak best sangat kot sebab bulan ni 100% aku pekse SMA dari 18-29 Oktober. Tapi takpe, lepas tu boleh enjoy kejap. Hehe~ Anyway, I Like October. :)

No comments:

Post a Comment