Rajin pulak

Salam & Hello.


Dua entri tajuk MALAS, aikk, tetiba puloks hari ni entri tajuk Rajin pulak. HEHEHE~ Takde la sebenarnya entri ni kata rajin sebab tadi dengan semangatnya aku mengdesign sikit² blog ni. Aku buat name tag sebelah  kiri, buat background ala-ala muslimah berdialog sebelah kanan. Haa, yang background tu aku buat, gambar cute muslimah tu cilok Google Images je. Then ada sampai aku tersalah eja word WHAT jadi WAHT. Whatdaa?! HAHA! Tapi takpe lah. Aku pun malas nak fix, jadi satu kerja pulak.

Lagi-lagi aku buat button cute profile yang macam cute button social networking tu. Tiga button je gua taruk; Facebook, Twitter & FlickR (walaupun acc flickr tu masih mati lagi). Button tu jangan tanya gua ambik mana sebab aku nak cakap la ni. Yang fb dan twitter tu aku ambik dari blog Soulz D'Hole and yang flickr tu pulak aku rembat kat Google Images laa apalagi. HEHEHE~

Suka tak rupa blog suckay aku? HEHE~ Jijik gua mendengarnya. Blog buruk hangus euww euww. STOP! Stop kutuk blog sendiri. ngeh³~ Ohh, btw kalau nak best view boleh guna Google Chrome atau Mozilla Firefox size 1280 x 800 dan ke atas ok. Perhatian: Kalau boleh jangan Restore blog ini ok tak cantik jadinya. Maximize selalu. :) Kalau guna IE tu tak tau la macam mana rupa deme sebab aku tak try lagi, lagipun lama dah tak guna IE. Sekarang setia dengan Google Chrome okay. HIHI~ (^_<)

Hmm, tadi check email, baru perasaan ada beberapa orang tanya aku pasal macam mana nak buat menu bar macam aku. Dan apalagi diorang tanya, banyak la jugak kot, tak ingat. huhu~ Aku mintak maaf sangat² sebab sekarang aku memang tak sempat nak balas pertanyaan korang dari Formlog aku tu sebab skang aku busy. Tau-tau je lah kan, SMA dah dekat seihh (berapa kali aku mention). Insya-Allah lepas habis SMA nanti (selepas 27 Oktober 2010) aku buat tutorial pasal tu dan banyak lagi. Sabar yea kawan. (^_^)

Ok lah, aku dah takde benda nak taip/bagitau ni. Aku berhenti sampai sini dulu. Kalau aku rajin dan ada masa aku buat short update bersiri (tak mula lagi). Minggu depan, isnin ni (20 sept) aku trial SMA so korang yang baca ni wish me all the best ok. Aku nak start ngape pulun untuk big exam ni. Daa and Aassalamualaikum. Peace! :)

6 comments:

  1. comelnye background..tolong buatkan satu leh??hehe..salam perkenalan
    follow u~~

    ReplyDelete
  2. hehe~ terima kasih. nak tlg buat? bleh je.. tp kena tggu smpai sy habis exam la. :)

    ReplyDelete
  3. cantik..comey jer,
    tapi katun kuning nni kacau...

    ReplyDelete
  4. ehehe.. yeke yg kuning tu kacau.. btw, time ksh. :)

    ReplyDelete
  5. hi, new to the site, thanks.

    ReplyDelete