Prince Caspian ♥

Salam & Hello.


Semalam saya tengok Prince Caspian kat tv3. Best sangat. Dah lama saya nak tengok citer ni baru sekarang dapat tengok (teringin jugak tengok Prince of Persia, hari tu masa motivasi sma@semuji, kuantan dapat tengok sesuku je citer tu). hihi~ Saya ajak Ayma dan Lala sekali tengok cerita ni sempena berakhirnya trial SMA jumaat semalam. Kitorang tengok movie kat rumah masing², best sekali. *thumbs up.

Suka tengok Prince Caspian dan King Peter. Yaa, kegemeran saya dahulu kala. AHAH~ Lama-lama tengok Prince Caspian tu macam muka Ezani K.A.M.I pon ada. Betul, tak caya tengok bawah ni, saya samakan dia dua orang. HEHE!



Comelkan??? HIHIHI. :D

No comments:

Post a Comment