Sharing is Caring =)


Yovie & The Nuno - Dia Milikku (Ost Sinetron Cinta Kirana)

Salam & Hello.

Yeahaaa! Akhirnya citer yang agak aku menyampass akan tamat tak lama lagi. Nak ganti dengan cerita baru yang macam best jee.. tapi do i care? ahaha~ malas dah tengok tv sekarang tau. nak fokus study. ceceeh~ cakap lebih, buat tidak. *whatever. :P


Ok lah, cerita yang aku maksudkan tu ialah Cinta Kirana yang dibintangi oleh Nia Ramadhani (siapa tak kenal Nia haa? agak pelik disitu.) dan siapa ntah lalaki tu. tak ingat namanya. :P sebut nama Nia Ramadhani teringat puloks 2 hari lagi nak puasa. hehehe~

Aku sebenarnya tak nak cerita pasal cerita ni, tapi aku nak cerita pasal OST lagu ni lah. sedap pulak bila dengar. pastu, dah set dah dalam kepala; kalau bukak internet nak search lagu ni tapi tak search² jugak sampai lah hari ni. okayy la whatever again. Lagu ni best tau, orang yang nyanyi pun iaitu Yovie Nuno, kita tau lagu dia memang best. Kat bawah ni aku dah sediakan MV versi karaoke, lirik dan link download. mana tau kot² ada yang berminat tapi papepun, layann lagu ni okey. :D

Yovie & The Nuno - Dia Milikku


semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

reff:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

reff2:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

kusarankan engkau mundur saja, ooo

repeat reff
repeat reff2

dia untuk aku
bukan, dia untuk aku

*Click this button download to download this cute song. ^_^


Credits to: liriklaguindonesia.net. Thanks a lot. :)

No comments:

Post a Comment