Ujian Syafawi Al-quran SMA

Salam & Hello.


Ujian syafawi al-quran semakin menghampiri tarikhnya. Tadi pon dah siap tampal jadual dan turn semua calon. Tak tau kenapa aku rasa macam tak sabar-sabar nak habis ujian nih. Selalu terbayang aku dah raya. adoii. Sebab masa raya dah lepas ujian then masa tu jugak start cuti jadi aku dah tak sabar nak tunggu masa tu. Masa, please cepatlah berlalu. hehehee~


Kat bawah ni pulak info tentang ujian tersebut. Saja tulis buat kenangan dan peringatan sikit. ;)

Nama: Nurhazirah dotdot
Angka Giliran: M12* 13*
Tarikh: 25 Ogos 2010
Masa: 8:00-10:00 AM
Tempat: Tidak diketahui lagi setakat ini

Jadi sekarang apa yang perlu aku buat hafal baik-baik semua surah dan lancarkan. Insya-Allah aku boleh buat punya. Doa-doakan lah yea. Amiin. :)

2 comments: