Tukar konsep blog.

Salam & Hello.


Setelah lama berpikir akhirnya au decide nak tukar konsep blog aku atau cara aku berblogging. pedulikanlah dengan apa yang orang nak cakap janji aku rasa puas dengan blog aku. huhu~

Aku tak tau la berbloggig tanpa tujuan ni adalah idea yang baik. Tambah-tambah lagi aku dengar cerita yang blogspot ni yahudi punya la, blogging just wasting time as student and blog juga adalah satu daripada ciri-ciri hendonisme? entah lah. aku tak tau.

Pokoknya, aku nak tukar. Akan aku bawa perubahan ke dalam blog aku dan dari dalam diri aku.

4 comments:

  1. wah! baguslah..tapi blog nie memang best dan cantik!

    ReplyDelete
  2. @twinkle twinkle - tak sure la betul ke tak. dengar khabar angin je tapi takde bukti yg menunjukkan blogspot yahudi punya. sy pun tertanya-tanya ni. ?_?

    ReplyDelete
  3. @Pembebel Jalanan - terima kasih kata blog ni best walaupun biasa2 aje. terharu sy dibuatnya. ^_^

    ReplyDelete