Google vs. Facebook

Salam & Hello.


Pagi-pagi macam ni, tiba-tiba terpikir pulak idea nak tengok diantara Google dengan Facebook, mana lagi yang macam pemes gitu. Jadi aku pun pegi la search kat google tengok berapa result dalam masa berapa saat diantara Google dan Facebook. Dan hasilnyaa..,


haa, tengok result untuk carian Google hanya 1,560,000,000 results (0.10 seconds) berbanding,


result untuk carian Facebook ialah 2,640,000,000 results (0.12 seconds)

Soo, kita dah tau la, Google versus Facebook and the winner is...

Facebook of course.

So, google tak bererti kalah loo. Homepage aku pun guna Google daa tak guna Facebook. Lagi kalau aku nak cari maklumat aku guna Google da, tak guna Facebook. Facebook tu cuma tempat cari kawan ja tapi Google semua boleh dapat. Tak gitu. haha!

Ok lah, sebenarnya takde pape pun semua ni. Cuma nak release tension ai je. Ini pun tak semua betul. hehe~ ok da, byess! :)

No comments:

Post a Comment