Cintailah Aku Sepenuh Hati

Salam & Hello.

Lirik lagu kembali lagi setelah sekian lama. ngeh³~ Lagu yang agak menyentuh jiwa aku walaupun takde kaitan atau maksud tersirat pun lagu tu bagi aku. Tapi biasalah aku memang suka lagu slow² macam ni kan. hehe~ First time dengar lagu ni kat radio. Tajuk lagu ni ialah Cintailah Aku Sepenuh Hati nyanyian Ari Lasso. Alaa, artis indonesia yang femes tu la, (padahal aku bukan kenal pongg). hek³~
Apa-apa pun, layan la lagu ni. ;)

Ari Lasso - Cintailah Aku Sepenuh Hati


Di dalam hatimu
T’lah aku temukan
Arti kebahagian
Bersama dirimu
Aku merasa berarti

Sanggupkah dirimu
Untuk bertahan
Hingga waktu tak berjalan

Mencintaiku
Walau bintangku tak terang

Reff:
Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini

Betapa hidupku takkan pernah sama
Bila kau tinggalkan ku
Tetaplah disini saling memiliki
Selama-lamanya

Back to Reff

Tiada arti semua bila kau pergi

Genggamlah tangganku dan peluklah diriku
Saatku jatuh nanti menangis sepi

Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Cintailah aku sepenuh hati
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini
Tiada arti semua bila kau pergi

*Click the button Download to download mp3 for this song.

No comments:

Post a Comment