I have exam laa.

Salam & Hello.


Today at school (apasal speaking plak nih?), cikgu dah umumkan yang exam last year bagi form 4 akan start pada 10-13 Ogos. OHH NO! lagi 2 weeks nak exam but preparation banyak tak lengkap lagi. Subjek EA baru belajar 2 Bab dari 5 Bab, PA pulak tak habis tajuk lagi (dan tak faham), Addmath dan MathMod apatah lagi. PQS and PSI jangan cakap lah.

Then, 24-26 Ogos pulak ada Ujian Syafawi Al-quran. Surah tak habis hafal lagi. tarikh dah nak dekat, aku pulak banyak benda yang tak buat dan tak siap. ohhh, tidak! SMA pulak semakin dekat, 25 Oktober ni. Tinggal 2 months lebih untuk hafal semua subjek or aku tak akan lePASS. ohhhohhh!


apakah sungguh letak gambar wade pearson sebagai inspirasi?. choii!

tegang sungguh dalam masa 3 bulan ni yeaa. tapi takpe, insya-Allah aku boleh handle dengan syarat kena la pandai tepati jadual dan masa yang disediakan. diharapkannya aku boleh lalui semua ni, then lepas habis ketengangan exam ni, do la whatever you want to do. hahaks! (^_-)

psst: guys, doakan saya berjaya exam ni dan saya harap saya boleh buat yang terbaik untuk menebus kesilapan lalu saya. weeweewee~

No comments:

Post a Comment