Janji Kekasih.

Salam dan Hello.


Selepas aku meluahkan perasaan kecewa aku dengan 'pemergian' Oren, skang aku nak berjiwang pulak? haha! bukan lah. aku cuma nak cerita² kosong sikit pasal drama terbaru di tv3, Janji Kekasih yang menggantikan cerita Aliff Firdaus.

Aliff Firdaus hari tu macam mana last dia ek. Walaupun aku tak tengok beria sangat cerita Aliff Dira ni, tapi aku layan la jugak sikit². Hari tu last dia, Aliff tu kahwin la dengan Dira. heiii, malas la cerita pasal Aliff Firdaus, orang nak cerita pasal janji Kekasih lah. haha~

Yang beria semangat nak tengok cerita ni anum dengan ibu. Anum beria sangat nak dengar lagu tema cerita ni, Afgan - Padamu Ku Bersujud. best la kot lagu dia. haa, sambil tu ni dia lirik, mv dan link download lagu ni. dengar² mari. :)

Afgan - Padamu Ku Bersujud



Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya namaMu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
HambaMu yang selalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakanMu
Saat Kau limpahkan karuniaMu
Dalam sunyi aku bersujud


*Click the button to download Afgan - Padamu Ku Bersujud.mp3

Bagi aku, so far cerita dia boleh tahan laa. Pelakon² dia pun not bad la cuma Fezrul Khan lagi?! Lepas Hassan, Sayang Cendana, Aliff Firdaus pun dia jugak, sekarang Syah Janji Kekasih. Adoii, puas la ngadap muka dia. nasib dia hensem jadi takde la jemu sangat. kahkah! XD

Ok lah, tak payah cakap banyak. Tengok sendiri la cerita ni kat TV3 setiap hari Jumaat pukul 9:00 PM di slot Zehra. Aku kalau boleh nak tengok jugak cerita ni tapi ada Imam Muda pulak. Gilir² la, mula² tengok Imam Muda kalau iklan tekan tv3. Lagipun, iklan tv3 gila lama wei. Cerita ada dalam 5-10 minit je. Iklan je lebih. Fed up betul. (>_<)

5 comments:

  1. feroz???
    akak minat die la dik..cool jer die kan..
    tapi aliff firdaus??? x best langsung...
    afgan pown..x best..

    zira hadirah????
    owh budak tu..aku suka..suka bangat!!

    ReplyDelete
  2. oh!! carik lagu ni dari hari jumaat!!
    thanks a lot. :)

    ReplyDelete
  3. @mrs.JamaL - oo, ini peminat fezrul khan la ni yea. hehe~ aliff firdaus boleh la skit2. afgan sy minat lagu dia saja kebnykkan nya best la org nya biasa2 je. hee~ siapakah gerangan zira hadirah? haha~ :D

    @MaryamJamilah - welcome2~ selamat mendengar. :)

    ReplyDelete
  4. dah lama carik lagu nie... dah ler x ingat tajuk lagi susah nak cari... nasib baik jumpe... k... thank yer....

    ReplyDelete