Icons (100px x 100px) - JB and LS

Salam hello peeps! (tak pernah² aku guna word peeps. haha!)

Untuk edisi pengenalan freebies ni, aku ada sediakan beberapa icon celebrity pilihan iaitu Justin Bieber (aku mengalami sedkit kesukaran untuk mengeja nama Bieber) dan Lisa Surihani. :) Kenapa mereka ya aku pilih? haha~ mungkin sebab dia duaorang tengah hot sekarang ni betul tak?.

so, so, apa tunggu lagi? rembat la icons hodoh di bawah ni. :P mintak maaf banyak² la sebab icons² kat bawah ni tak perghh. sorry², mungkin sebab ia tiada sentuhan photoshop, hanya menggunakan basic editor sahaja. wawawaa~

nak siapkan icons ni cuma seploh minit je tapi nak masukkan code tu yang sampai sejam. adoii~ tapi takpe lah, lepas ni tak yah pening² masuk code sebab dah tau caranya geimana. hohoho~ ;)

Justin Bieber & Lisa Surihani































3 comments:

  1. Huiyoo.. rajinnye. kamuuu.. hehee:)

    ReplyDelete
  2. @ika honey bunny - hehe~ sikit² ade la. hehehe~ ;)

    @mrs.JamaL - yup2 sudah pic, berubah angin. hihi~ :)

    ReplyDelete