Hel-low

Salam dan Hello.

*senyum. 2 hari dah aku tak update blog. nak kata malas tak jugak tapi sibuk sikit menaip assignment ibu. jadi takde masa nak pk² apa yang ingin ditulis di blog blablabla~

puas aku cari mood nak tulis ni sekarang baru rasa feel tu. ok², otak sudah blank. actually banyak topik untuk dikatakan tapi ia hilang buat sementara. otak jam. macam ni la, apa kata kita mulakan dengan gambar aku kat sidebar tu sudah ditukar. malas la letak full image, letak mata jadi loh. still in pink, i don't know why must pink but it's okay tak menyemakkan fikiran pun. :P


kemudian, yeah aku sudah ada twitter sekarang. malam semalam buat. reason(s) buat twitter? emmm, sebenarnya tak lama lagi aku nak deactive acc fb so penggantinya twitter la untuk aku terus update status or whatever yang seangkatan dengannya. kalau nak view ke follow ke apekebenda la sila pergi sini:


yeah lagi satu, no more formspring. aku dah delete deactive acc jalanan yang terbiar tu. aku tak tau apa yang merasuk fikiran aku untuk buat acc formspring tu kemudian delete secara tiba² tanpa alasan yang kukuh. okeh, nampak sangat aku memang tak tetap pendirian. huhuhu~

http://www.formspring.me/zirahazirah

penambahan, pembaharuan. untuk blog map, aku sudah tambah satu kategori baru iaitu photoshop tutorial. ini lagi satu bila nak submit aku tak tau. tunggu je la. aku dalam proses mengupload ps dan adik-beradiknya tapi masih tak lepas² lagi. overweight kot. pastu deviant art gallery aku dah dikemaskini aku padam semua gambar aku yang menyemak tu kemudian aku wujudkan satu page baru di blog ni iaitu my gallery. tak release secara rasmi lagi. baru bagitau dulu. apa-apapun tunggu, tunggu!

ok, ini saja untuk hari ni. tunggu semangat blogging aku naik lagi baru aku update secara serious. tak malas-malas macam ni. wokeii, jay chou dulu. :)

No comments:

Post a Comment