Rainbow hover links for your blog.


Hey, siapa suka rainbow atau pelangi, anda satu jiwa dengan saya ok. haha~ takde kena mengena langsung dengan apa yang aku nak share kan di sini. ok, balik kepada tajuk, sebenarnya ini aku ada sesuatu yang menarik untuk dikongsi bersama semua iaitu rainbow hover link. apekebendenye ni? haha~ tipu la tak tau. rainbow hover link dah famous sangat. rasanya, mostly blogger taruk benda ni kat diorang punya blog. baru lah meriah sikit kan. anda pon nak join jugak aplikasikan rainbow hover link ni kat blog comel anda. jadi ikuti lah step di bawah wokeii.

Copy (Ctrl+c) the code and paste di Layout > Edit HTML > selepas ]]></b:skin> sebelum </head>

atau

boleh juga paste di Layout > Page Elements > Add a Gadget > HTML/JavaScript .

<script src='http://hahazirah.googlecode.com/files/rainbow.js'/>

Thats all. Selamat mencuba and don't forget to say thanks to TAKANASHI Mizuki. [^_^]

2 comments:

  1. kak tak jadi ponnn..sedihnya...

    ReplyDelete
  2. @Cik Tebu xjd ke?? ntah laaa. sbbnye tuto ni dah lme. nti kalo ad mse sy fixed code dia. kalo ade mse la...

    ReplyDelete