Award+Tag. :)

Salam dan Hello.

Hari ni saya dapat tag dan nak buat tag kejap. Saya dapat ni dari kakak Mrs. Jamal (sorry yea kak saya tak tau nama sebenar akak. hehe~). ok jom start.


mula² award dulu. thanks² a lot bagi saya award Top Blogger walaupun saya tak top. ngeh3~ :P kemudian ada tag sekali. :)

Adakah anda rasa HOT..?
tak bese jer. tak rasa pape pon. :P

Kali terakhir makan PIZZA..?
lama la dah jugak sampai tak ingat dah. hehehe~

Lagu terakhir anda dengar..?
tak pasti, setiap hari dengar lagu jadi tak pasti.

Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
Baru lepas siapkan entri baru lepastu terus jwb tag ni.

Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
terpulang kepada orang yang panggil saya tu. tapi yang biasa zirah lah. :)

tag 5 orang
ok, saya tag untuk semua semua follower dan visitor blog saya boleh?

Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag

  1. mereka semua blogger of course
  2. pengungjung blog saya semestinya
  3. baik hati, comel² belaka. *cehceh.
  4. friendly
  5. baik balik semula. ngeh2~

ok, siap dah tag ni. sorry yea sebab ada beberapa soalan yang terpaksa saya skip. sorry². huhu~ dan terima kasih lagi sekali kepada akak Mrs. Jamal yang sudi memberi award dan mengtag saya. thanks! :)

2 comments: