My first tag. Thanks eiqa. :)

saya dapat tag dari eiqa. sebenarnya saya tak pernah buat tag tapi kali ni saya nak try la. kalau ada salah dan silap sorry yea. saya budak baru belajar. :)

Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active

saya bagi kat 7 orang yang sudi buat tag ni. :)

Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat…

tak faham la apa yang anda cuba bagitahu? (?_?)

Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

duduk, pandang tv, makan. :D

Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

so far tak pernah lagi kot makan makanan pelik. tak sudi tak lalu. :P

Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

ada lah sikit jeww.

macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana???

takde sebab nak jumpa kot. :P

okeh, siap la dah kan. *adoii, blurnyee akuu dengan mende ni. ehehe~ :P

No comments:

Post a Comment