First award from me! :D

Salam dan hello! :D

Hei gembira terujanya aku buat masa ni heh. hehe~ pada hari yang berbahagia ni aku dengan berbesar hatinya nak bagi award kat top 100 followers blog saya. (^_^)

first of all, belasan puluhan ratusan ribuan jutaan terima kasih coz sudi follow blog yang tak seberapa ni. aku tau blog aku takde la aktif mana. aku jarang post new entri, jarang berblogwalking (cuma sejak akhir² ni rajin sikit blogwalking). blog aku pun takdo la menarik mana, entah pape je, entri mangarut, design merepek dan banyak lagi lah kelemahan kat blog aku ni. >_<

tapi, itu semua tak menjadi masalah sebab aku memang suka blogging. blogging memenuhi masa lapang aku (sebenarnya terlebih memenuhi. :P). ok lah, tak nak buang masa, tak nak tulis banyak. kita teruskan upacara kita.

100 Followers Award for all my top 100 followers. Thanks for following me and supporting me. i you seriously. :) Terima lah award tak seberapa ni dari zirahazirah yang tulus-mulus. ngeh²~ :P


  1. http://shuthefake.blogspot.com/
  2. http://alialailaextrovertperson.blogspot.com/
  3. http://whenfingerstakeplace.blogspot.com/
  4. http://inibelogakutau.blogspot.com/
  5. http://shamft2010.blogspot.com/
  6. http://www.trahmegurl.blogspot.com/
  7. http://ceritaraksasa.blogspot.com/
  8. http://duniaku-kawanku.blogspot.com/
  9. syida amin
  10. http://memorianna.blogspot.com/
  11. http://basikaltuaseries.blogspot.com/
  12. http://nakashimakureno.blogspot.com/
  13. http://colourmaster.blogspot.com/
  14. http://sheypull.blogspot.com/
  15. http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/
  16. http://taipanjiwaqilazafira.blogspot.com/ - qeizza
  17. http://asilahzafirah.blogspot.com/
  18. http://kay-kingdom.blogspot.com/
  19. http://luveyourself.blogspot.com/
  20. http://rasainirasaiera.blogspot.com/
  21. Adah
  22. http://syuesahaja.blogspot.com/
  23. http://littleemachii.blogspot.com/
  24. http://www.liyanaa.com/
  25. http://damiadramaticstory.blogspot.com/
  26. EnMivec
  27. http://iffahspaceillina.blogspot.com/
  28. http://www.afizuddin.co.cc/
  29. http://primadonna-biha.blogspot.com/
  30. http://fazyraa.blogspot.com/
  31. http://nabillapolkaaa.blogspot.com/
  32. http://lem0nlyiannef.blogspot.com/
  33. http://lilomines.blogspot.com/
  34. http://dieyna-afieyna.blogspot.com/
  35. ezza
  36. http://lyairah95.blogspot.com/
  37. http://nickirfan.blogspot.com/
  38. http://qisgudgurl.blogspot.com/
  39. http://miappleista.blogspot.com/
  40. http://daiabahrin.blogspot.com/
  41. http://fikapunyablog.blogspot.com/
  42. http://kukasih.blogspot.com/
  43. http://cintainsanbiasa.blogspot.com/
  44. http://shahiraibrahim.blogspot.com/
  45. http://benjaminsyukree.blogspot.com/
  46. http://ghahbudok93.blogspot.com/
  47. http://aitchforhunns.blogspot.com/
  48. http://qhairul-nizam.blogspot.com/
  49. http://nadihahaha.blogspot.com/
  50. http://gelimaat.blogspot.com/
  51. http://faz89afiq.blogspot.com/
  52. http://neomatrixzz.blogspot.com/
  53. http://kekdihatiku.blogspot.com/
  54. http://edbudakkechik.blogspot.com/
  55. http://samzha.blogspot.com/
  56. http://goodbadyooplifestyle.blogspot.com/
  57. pelangi
  58. http://kisah-amin.blogspot.com/
  59. http://dauntless-lady.blogspot.com/
  60. http://super-crazy-flossdot.blogspot.com/
  61. http://cangakbewak.blogspot.com/
  62. http://super-crazy-flossdot.blogspot.com/
  63. http://pelangihidupnurika.blogspot.com/
  64. http://emorajuliet.blogspot.com/
  65. Miss CrYingAnGeL
  66. http://dannyblackberet.blogspot.com/
  67. http://efasophienatalieforever.blogspot.com/
  68. http://kizgarden.blogspot.com/
  69. http://mentalitisikarat.blogspot.com/
  70. http://kitaitukami.blogspot.com/
  71. http://budakecil994.blogspot.com/
  72. mieraSASSY_whatever
  73. http://www.thenurulsyifa.blogspot.com/
  74. asyrafsiddiq
  75. http://ieyapunyacurahan.blogspot.com/
  76. http://ezatulhani.blogspot.com/
  77. http://syaheedasmujaheed.blogspot.com/
  78. http://secretofbihah.blogspot.com/
  79. http://akuismeuuudy.blogspot.com/
  80. http://norhanizahjusoh.blogspot.com/
  81. http://soulz-dhole.blogspot.com/
  82. http://xxpressiku.blogspot.com/
  83. zirahazirah
  84. mr.slide3010
  85. http://choceqa.blogspot.com/
  86. http://linana94.blogspot.com/
  87. aishah_lovalova
  88. http://www.mahjabinislam.blogspot.com/
  89. aQuIja
  90. sbrna
  91. Izyan Shahzan
  92. http://pizzaorange.blogspot.com/
  93. http://derina923.blogspot.com/
  94. aifaa
  95. http://girlvsb0y.blogspot.com/
  96. acc xxxx (Nur Zalikha old blog)
  97. R7EY_1kTh.T4ZFF0AIqryMPehJknFg-- (unknwon)
  98. saodah94
  99. http://lifeyema.blogspot.com/
  100. vemma-norhanizah (blog deleted)

mintak maaf ya rakan², saya tak reti bagi award. ni kali pertama saya saja nak try bagi award kat orang sekali menyatakan rasa penghargaan yang teramat sangat nih. ^^

untuk my top 100 followers, insyaAllah saya akan follow and link anda. mana followers yang tak tersenarai tu mintak maaf mungkin anda tak tinggalkan link. jadi, tinggalkan lah link anda supaya saya dapat follow anda.

sebenarnya kan aku segan sikit la nak bagi award ni. nampak macam over. tapi, takpe lah, sekali-sekali. lain kali buat lagi. hehe~ anda² jangan ketawakan saya ya. sayu malu. ngeh²~ c(:

12 comments:

  1. HAHA ,muka i ada di situ yeye HAHA ,BTW blog u besttt :)

    ReplyDelete
  2. yeap. muka anda disitu. hehe~ thanks. :D

    ReplyDelete
  3. Awwww... hehehe. thnks sayang.. ngee

    ReplyDelete
  4. thanx ye dik.. first award utk first tyme.. ha3

    ReplyDelete
  5. welcome². award seterusnya akan menyusul (yoyo-o jeh). hehe~ :D

    ReplyDelete
  6. thanks ya hehe ~ btw blog awk best ! :D

    ReplyDelete
  7. mata i tertera disitu ye. sungguh menawan! haha perasan btol. anyway,than eh bgi award ni :)

    ReplyDelete
  8. yup, matamu tertera di situ. special sikit. hehe~ welcome. :)

    ReplyDelete
  9. yo0p. sorry2. baru tahu dpt award nieh. ahak2. thanks! =]

    ReplyDelete
  10. it's okay. silakan ambil. sama². :)

    ReplyDelete