No more mid finger!


Argghhh, aku kena tapi balik semula entri ni?? no way, jangan harap. penat aku taip tadi ok. letih siot perah otak taip benda ni. urghhh!

maaf, introduction seperti emo, tapi takpe, its okay. aku tulis balik entri ni sebab ada cerita nak cerita. tapi sebelum tu, diingatkan tajuk kat atas tu takde kena mengena pasal aku nak berhenti pakyu (walau aku tak pernah berpaking²) ke jari tengah putus ke atau apa yang berkaitan dengan sesuatu yang negatif.

sebenarnya, aku sedang bersedih ni sebab dengar cerita salah seorang antara my close member, lynn, mungkin dan bakal dan akan pindah sekolah. serious arr?? macam tak percaya kan. ingatkan takde la berat sangat sampai terpaksa pindah² sekolah. tapiiii, haishhh, tak boleh nak buat apa la.

agak sedih dengan perpindahan dia kat sekolah lain sebab aku pun dah boleh kata baik la jugak dengan dia. sedih je bila teringat balik pasal dia. dia lah antara member kitorang yang boleh dikategorikan unik sebab dia bawak budaya baru kat dalam kumpulan kitorang. korang la sekarang da pandai berpaking² (korang tau punya, sebut huruf p jadi f). tapi aku tak la, tak rela. huhu~

lepas ni, takde lagi la middle finger. kalau tak, apa² sikit, mid finger, lagi mid finger dan mid finger. tau tak lynn, im gonna miss your middle finger. i hope and please (not begging) dont move. kata nak stay setahun. ni tak sampai setahun mahupun setengah tahun kau dah pindah. apa ni, dah lain cer da ni. tapi papepun, aku harap kau happy selalu walau dimana pun kau berada. jangan pindah, jom habiskan masa setahun bersama aku pun nak out jugak next year, pergi menimba pengalaman di tj pulak hajatnya. ngee~ tak confirm lg la..

pssst: al-fatihah buat pelumba basikal kebangsaan, Norfarahdini Zakaria yang pergi meninggalkan kita semua pada hari selasa lepas 6 April 2010. semoga rohnya dicucuri rahmat. amin.

2 comments:

  1. relakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn die pergi.

    *wah gitu.

    ReplyDelete
  2. rela mmg rela tapi sedihhh sangat.. huhu~

    ReplyDelete