MARS: Remaja & Cinta

Salam.

Tadi masa aku tengah usha² blog sabri, terbaca posting terbaru dia cerita pasal cinta dan MARS. aku pun tertarik dan try google cari pasal MARS ni. Menarik.


Paling menarik, baru² ni (mungkin da agak lama kot) MARS baru sahaja melancarkan majalah terbaru mereka berbentuk e-majalah. ia adalah keluaran pertama atau edisi pengenalan yang menyentuh topik berkaitan Remaja & Cinta.

Dalam majalah ni (aku dah download dan siap baca dah), bercerita tentang couple itu haram. topik ini sangat menarik lebih² lagi untuk mereka yang sedang hangat bercinta sperti BB sedang hangat bercinta dengan PIKELI. hahaha! ada sebuah artikel dari iluvislam dimuatkan dalam ni. aku pernah baca sekian lama dulu tentang cerita seorang hamba Allah ini dengan kisah cintanya. dan ada juga cara bagaimana bercinta cara islam. diharapkan apa yang terkandung dalam majalah ini bermanfaat untuk semua pembaca. :)

Sesiapa yang berminat boleh la terus pergi ke website MARS untuk mengdownload majalah ni.


Untuk mengdownload, mula² anda perlu subscribe dulu. lepas tu anda akan menerima email verification. sahkan email itu, dan anda akan diberi link untuk download. senang je kan. tak susah. :) Selamat memabaca dan selamat bercinta cara islam. wee~

Source: MARS iluvislam & Majalah IM

No comments:

Post a Comment