Butiran terakhir Air Mata Cinta.


ok, fine. hari ni baru sempat update. kalau tak, sampai bila² tergantung nak buat post ni. huhu~ akhirnya semalam tamat jua air mata cinta setelah sekian lama cerita ni mengganggu aku dari balik awal disebabkan ibu sanggup tunggu sampai cerita ni habis (4:30PM) baru jemput aku. hahahau~ ok la, takpe la. bagus jugak cerita ni tamat. at least, takde da la scene cinta nangis² bercucuran air mata jatuh ke bumi. lepas ni ibu, tiada lagi sinetron pada pukul 3.00PM wookei.

ohh ye, semalam aku dapat satu berita yang memang bikin aku terkejut lagi terangkat² tak percaya. petang semalam tiba² cik ayma call aku. pelik jugak apesal la semalam ramai call aku. tak pernah² orang nak call aku sebelum ni. yela, buang duit kan. bukan nak cakap benda penting apa pun. huhu~ masa cik ayma call tu, aku dapat rasa debaran yang berdebar-debar gila la. cik ayma kata yang sekolah kami terbakar! hah, betul ke? serious gila, macam tak percaya je! dia ajak aku pi tengok. mula² memang jadi tapi aku lupa yang patutnya petang semalam aku kena buat spec baru. so tak dapat la tengok. takpe la, hari isnin ni la aku dengar cerita penuh² and tengok tempat kejadian.

cakap pasal spec baru, petang tadi aku da dapat dah my new spec. kali ni memang aku pilih betul² la. aku pilih yang kecik fix dengan muka aku. pastu warna tak kisah sangat tapi aku ambik yang warna hitam kebiru-biruan gitu. harga? ohh, of course la yang murah. spec lama ni pun, pakai tak sampai setengah tahun, dah gatal nak tukar spec baru. alasan aku, power naik, spec lama ni da uzur sangat (haha, tipu giler!).


eh, eh, eh, malam tadi pukul 9 awak tengok konsert af tak? saya mesti la tengok. nak tengok alif la apa lagi. eh, eh, eh, tau tak tadi masa konsert ibu cakap alif comel. weee~ sukenye, tapi memang alif comel pun. haha! tapi kan, hati aku rasa tak sedap la sebab aku rasa minggu ni mungkin dan macam alif out je. undian dia low sangat.. aku sebagai peminat dia sudah pun menjalankan tanggungjawab aku mengafundi alif. tapi, ntahnye la. apa² pun doa² kan la supaya alif tak out. kalau dia out jugak, redha je la. tapi alif, i always support you and minat you lah! haha~

No comments:

Post a Comment