test image magnify


Yess! menjadi! akhirnya, setelah sekian lama aku try tutorial image magnify ni, baru hari ni dia nak jadi ek. haha! *tengah happy gila ni. :D

Try klik gambar cute kat atas tu. Dia jadi macam enlarge image la lebih kurang. so, skang ni tak payah dah guna url/link/address image dah kalo orang nak besarkan gambar. hahaha! :D

Semua ni berkat daripada tutorial yang aku try dari maribinablog dan blognyaipank. thankyou so much, jutaan terima kasih kepada pemilik blog tersebut sebab menyediakan tuto yang cukup mantap. haha. :D

First try tuto dari maribinablog, ada part slack sikit, lepas usha blog kedua baru la tau kesilapan pada url pic tu. cehh~ ok la, sampai sini dulu. nak layan feeling happy nih. :D

4 comments:

  1. wah!~ bagus! zira mmg hebat!!~ nty ajar~ lala tau!!~

    ReplyDelete
  2. @lala - haha, mane ade la. 100% x bpe jd. pic x clear. kalo nak tutu no clickje link yg ade kat ats tu. hehe~

    ReplyDelete
  3. sayang dia bebanyak lah !
    rajen kongsi ilmu !
    semoga banyak lagi ilmu dan info lain zira akn perolehi..
    happy blogging ! =D

    ReplyDelete
  4. @Nurika Jianie - ahaha~ thanks k.ika. happy blogging too. :D

    ReplyDelete