My second Award. Thanks a lot sis ika. :D

Yeahh! saya dapat award buat kali kedua. *terharu sangat. kali ni sis ika yang bagi. thank you sangat ok. hee~ jujurnya, saya tak pandai sangat dan tak tau nak buat apa kalo dapat award. yela, jarang dapat, tak selalu buat. so, agak blur bila dah dapat. hehe~ tapi, papepon, i try la. refer kat blog sis sendiri and blog lain macam mana dan bagaimana nak buat kalo kita dapat award. haha! *dumb!

My Second Award - Beautiful Blogger Award from Nurika Jianie


  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself.
Bloggers i've recently discovered and think are fantastic:

7 things about Zirahazirah:

Tak reti la nak describes diri tapi takpe la, tulis apa yang aku terfikir nak tulis.
  1. tahun ni saya sweet sixteen. aww~
  2. minat sangat alif kadim sekarang ni. :P
  3. i love art!
  4. masih baru dlm dunia blogging
  5. tak suka sama dengan orang kecuali suratan atau kebetulan, bukan yang sengaja dibuat-buat. uhh!
  6. tak pandai main warna
  7. dalam usaha memiliki "own company". haha! *perasan.
ok, ni je kan. siap dah la. harap apa yang aku buat ni betul la semua. haha~

2 comments:

  1. mmg belog dia biutipul pon ! wee~
    thnx sbb sudi kasi award tu pd akk lagi eah ?
    emuaxs !

    p.s : yeay yeay , nampak pelangi kat sini !heee

    ReplyDelete
  2. tq2 k.ika. terharu sgt wee~ haha! :D
    pelangi ade tapi kurang meyerlah la. hehe~

    ReplyDelete