MAAAF, saya ketinggalan sikit!


Mohon maaf, mohon maaf. aku tau, da lama aku tinggalkan blog ni seorang diri. jenguk² pun tak sampaikan aku rasa aku agak ketinggalan sikit dalam dunia blogging ni. orang lain semuanya da maju ke mari, aku je tercungap-cungap ikut ekor orang.

ok la, minta maaf yea. terlalu asyik mengedit blog. tak perasan langusung post baru takde. haha! tapi takpe. sempena cuti sekolah seminggu straight nie, insyaAllah blog akan bergerak dari semasa ke semasa.

aku ingat dalam cuti ni nak buat sedikit perubahan ke atas blog aku. nanti tengok la apa yang berubah apa yang tak. aku just harap blog ini akan terus hidup. ok itu saja. tak boleh membebal banyak, ibu marah. ok, daa~

No comments:

Post a Comment