Bermulanya episod seorang "deviant".


http://zirahazirah.deviantart.com/

Sejak dua menjak ni, entah kenapa aku asyik register³ jee. haishh~ and pagi tadi aku register pulak kat deviantART. semalam aku pikir masak habis; aku minat la jugak art & photography. memandangkan deviantART ni lebih kepada photography, why not aku try mendekatkan diri dengan benda² ni sume.

nah! aku da buat satu. aku da jadi seorang deviant sekarang. tinggal nak submit art and tunggu la comment² or viewer² yang tengok dan komen "art" aku tu. *yo-yo-o je ada orang tengok~ haha! :P

Di samping tu, aku berbesar hati nak jemput anda² and korang sume view deviantART aku tu. ntah apa la ada kat situ yea. haha~ takpe, tengok je TAPII ingat!, walau sehodoh sehabat sejelik mana pun gambar tu, JANGAN sesekali gatal tangan nak SAVE AS atau lebih tepat cilok/curi/ambik gambar EUU tuu ok!

aku fikir berkali-kali nak sign up acc deviantART ni. salah satu sebabnya, aku tak nak gambar aku jadi mangsa kena save as. sayang siot walaupun gambar tu buruk tapi at least ia hasil kerja aku dan pantang betul aku kalau hasil kerja aku kena buat macam hasil kerja orang lain. PANTANGG.

hurmmm.. ok la, stop sini dulu. tapi sebelum tu, SELAMAT DATANG KE DEVIANTART ZIRAHAZIRAH. ngeh² ;)

No comments:

Post a Comment