Akademi Fantasia 8: Alif pilihanku.


Dah hampir seminggu af8 berlangsung dan aku rasa aku dah terkena demam af8 la. mungkin sebab dah berjangkit dengan virus alif yang sangat² kuat penangannya. sape boleh bagi aku ubat ni? aku kena berubat cepat sebelum demam ni melarat-larat. dah la aku nak exam tahun ni. tolong korang, pleasee! i beg you all. haha~

tolong carikan aku ubat. nama ubat tu alifbiotik. ubat tu sangat berkesan untuk menyembuhkan demam af8@alif. alif², macam mana aku nak hilangkan virus kau nih? aku dah suka gila kat kau la. aku pilih kau untuk af8 ni. hahaha~ gila kuat penangan alif wei. sampai aku rasa mau aku fanantik af kali ni. rasa macam nak tau jer apa yang berlaku dalam af and aku rasa macam nak collect majalah aksi sampai af abis.

hah, sudahlah. angau sudah mari. macam mana mau ilang sama keangauan ku ini? ohh, tidak! jangan la kau mari. *tak fokus aku exam taun nih. haha!

aku harap gila ok. harap gila alif tak tersingkir. afundi alif banyak², jangan bagi alif out. *takmau keciwa macam taun² lepas daa. nanti aku takde semangat nak tengok af. debaran af first tadi, nyaris² alif nak out. tapii, nasib baik, alif terselamat. hehe~ B-)


gambar alif oleh murai. thankyou. :)

No comments:

Post a Comment