Webcam for the first time. wee~ :)


ok, patutnya entri ini ditulis, di post dan dipublish pada hari semalam (jumaat). tapi, disebabkan terlalu banyak² masalah teknikal, terpaksa ditangguh pagi ni. huu~

12 Feb 2010, 10PM, tarikh keramat kerana pada hari tersebut buat pertama kalinya (dengan nada happy+excited), aku, lala, ayma & umie webcam bersama-sama. haha. *nampak jakun ke? aku cakap tidak sebab ini kali pertama aku berwebcam ni tau. seronok sangat dan menghiburkan. dapat tengok muka diorang secara online dan dengar suara diorang sekaligus. tapi, agak terkilan sikit coz tak dapat cakap ramai², aku pun tak tahu la masalahnya apa. well, orang first time webcam. haha.

tak sangka berguna jugak headphone yang aku beli tahun lepas (2009). akhirnya terselah fungsinya dan nasib baik benda ni aku tak jual lagi. hahaha~


dalam pada tu, time tengah syiok² membuat persediaan nak webcam ni, tiba² terpecah pulak cermin kesayangan bilik aku ni. heishh~ menyusahkan betul! malam² buta kena menyapu bersihkan kaca² cermin ni.


ok, tak kisah la semua tu kan. point aku sekarang ni, aku gembira bertubi-tubi. ini pengalaman first aku berwebcam. korang (umie, ayma, lala), aku enjoy sangat hari tu ok. nanti kalo berkesempatan kita buat lagi conference ramai² yeah. :D


time ni eyema tak masuk lagi. baru nak online. :)


ok, kami da start webcam. aku cover tangkap gambar. haha.



peace! senyum semua. nak tangkap gambar ni. haha~


haha. apa la yang kelakar sangat tu yea. haha~


aku start buat aksi bodo. pinjam mask transformer iyad jap. haha!



aduii, pening dol dengan webcam ni. tak dapat cakap ramai² serentak. muka tension doe masing². haha~

ok, cukup sampai sini dulu. gambar² atas tu sume aku kira da ok da. yang penting, enjoy beb! :D

5 comments:

  1. hahahaha....
    ^^
    comei tyme ko pakai topeng..
    lain kali pakai topeng ultraman lak ek?
    teringin nk tgk...cz aku ske ultraman..^^

    p/s: suckai tgk muke aku...=_=

    ReplyDelete
  2. zirah ouh hazirah. nak gambar neh. please :'(
    best lah tyme ni. sedap sgt. :) walau kusut tapi besh gila :)

    ReplyDelete
  3. @lala - haha, mcm budak2 je time aku pkai topeng tu. alamak, topeng otomen xde puloks dah. adk aku x minat ultraman jd dia x beli daa. ahaha~

    muka aku pon suckay jugak daa~ wawa.

    @eyema - alolo, jgn nangis. haha. ambik jea tp xleh save as plak dah. nti ak bg cri lain, ok.
    betul3, best gila time ni doeh. haha. :D

    gembira denagn korang sume. muahxxx~ <3 :D

    ReplyDelete
  4. wahhh... seronok giler.... jeles tgk awk hu3...
    akk nk jugak tp x leyh kawn akk seme bz.. sob2 sedih... enjoy lah hari2 korg hu3.

    ReplyDelete
  5. k.dba - hehe~ mmg enjay hari tu. plan last minit tp nasib baik menjd jgk. xpe2, nti kalo kwn akk x bz nti buleh la webcam sesame. ehehe~ :)

    ReplyDelete