Tak jadi laa


pagi, tengahari dan petang sikit tadi aku edit² sikit blog aku sebab aku ingat nak letak ads nuffnang atas header, pastu letak border yang boleh letak background image. tapi, macam tak jadi la. lagipon, ads bahagian header tu boleh menyebabkan (apa yea nak panggil? macam dia keluar banyak² la gitu.) kalau kita tutup tab. *erkk, faham ke ek? emm, apa² je la. tak faham pom takpe. :P

lepastu, aku ada juga unfollow blog orang yang aku rasa macam tak perlu la. mintak maaf yea siapa yang aku terunfollow tu. aku kalau boleh just nak follow blog yang aku betul² view and baca blog dia. dan², aku tak kisah pun kalau orang follow atau unfollow blog aku (yeaa, aku sedar la blog aku ni). walaupun, hati kecil aku jealous jugak tengok blog orang yang ramai follower. yelaa, blog diorang best kan dan menarik, siapa yang tak nak follow. emm, ok la, itu aje la. malas la tulis panjang², aku nak sambung edit blog aku balik. salam~

No comments:

Post a Comment