Sabhi Saddi - Nadiku (OST Tari Tirana)


Ohh dear~ akhirnya aku jumpa juga lagu nadiku nyanyian sabhi saddi, ost tari tirana ni. dulu² masa cerita tari tirana ni tengah hangat, kalau tak silap aku akhir tahun lepas (2009), memang puas gila la aku selongkar satu google semata-mata nak cari lagu ni. tapi tak de pon. aku tak tau apa masalahnya. then, aku stop cari lagu ni (aku cari lagu ni coz nak download). pastu², episod tari tirana baru² ni membuatkan aku teringin balik cari lagu nan syahdu ni. hue³~ :P aku pun hafal la sikit² lirik dia then terus search kat internet. tengok² kali ni dapat pulak. *sial betul. da basi dah lagu ni. hua3~ x) tapi, takpe lah. nak buat macamana takde rezeki kot ari dulu² tu.

bytheway, aku selitkan sekali lirik, official mv serta link download lagu nieh. siapa² yang berminat lagu² sentimental dan syahdu ni (aku ler tu.), boleh la mengdownload. ahaks~ :D

Sabhi Saddi - Nadiku


SUARA KISAH KITA
YANG SEHALUS SAHUTAN DI MATA
SEGALA NORMA YANG MELENA KU
PADA AROMA SYURGA KITA

NAN SYAHDU CINTA MENUNGGU
SAYUNYA KERNA AIR MATAMU

NADIKU BAGAIKAN BERLAGU
NANTIMU HENTIKAN APA BERLAKU PADAMU
YANG KU TEMU
HADIRMU SAMBUTLAH DAMBA DAKAPANKU

SURIA KASIH KITA
YANG BERBISIK GERIMIS SERINYA
SEINDAH FRASA YANG DAMAIKANKU
WALAU SEZARAH AIR MATA

BIARKU KUCUP WAJAHMU
LEBURKAN SAJA IA PADAKU

Click here to download Sabhi Saddi - Nadiku (OST Tari Tirana)

2 comments:

  1. dik , same plak topik kite kali ni .
    minat sabhi saddi gak eah ?
    yeah , geng ! :D

    ReplyDelete
  2. Nurika Jianie - yup², lagu dia best sgt. hee~ yea, ada geng. :D hehehe. ;)

    ReplyDelete