Malas berganda-ganda!

mahu je aku namakan minggu ni minggu malas berganda-ganda. kau tau kenapa? 2 minggu kebelakangan ni aku malas gila. kerja bersepah-sepah tak siap, aku buat donno je. hadoii, parah²! aku perlu mulakan balik semula. tapi, siryes dan jujur la aku betul² not in hardworking mood right now. kemalasan aku melampau-lampau. mungkin ini efek daripada demam, batuk, selesema aku. minggu ni memang aku kurang sihat la. adik² aku pun sama la. tapi, sekarang sudah beransur pulih la. tak perlu cakap pasal tu la. :)

eh, semalam gong xi fa cai and valentine's day kan. semalam memang best la. kerja aku sepanjang hari semalam (ahad), online dan tengok tv je. aku online berjam-jam siapkan blog untuk hanum. tak sempat nak sentuh apa² kat blog aku. post entri yang lepas² pon curi² je. haisss~ hari sabtu hari tu plak, aku design blog untuk eyema. dia suruh aku buat banner untuk blog dia. alang² tu aku renovate la sekali sikit² blog dia jadi hitam oren gitu (her fav colour). ohh ye, aku da tolak 2 request untuk mengdesign blog orang. sorry ea ikha and zaza. bukan aku nak pilih² orang design blog. tapi, siryes aku takde mase pk itu semua. aku dalam keadaan tak terurus ni. untuk anum dan eyema plak, aku buat untuk mengosongkan fikiran aku yang serabut ni. siap diorang punya aku chou la. takde da design² blog lepas ni. sorry again yea. jangan ambik hati. :)



setelah di ubah², maka inilah hasilnya. padahal aku just buat banner and tukar warna sikit² je. haha~

hari semalam (ahad) rancangan tv memang tiptop la. pagi dalam pukul 10 gitu aku tengok cj7 then malam tu, saat yang da lama aku tunggu, cerita Kungfu Dunk kat 8tv. siot, best gila 2 cerita ni weih. aku tau la cerita ni da lama tapi aku baru berpeluang tengok nak buat macamana kan. haha~ :D yang pasti, dickey mamang cute dan jay chou auuww comel gila dia, muka nerd gitu. haha. xD lawak sangat citer² ni tau. tak bosan hari aku semalam. :)


malam semalam jugak, aku msg dgn mira (mira, i mishuu so much tau). aku tanya dia pasal icarly and david henrie (rindu sangat nak bercerita dgn kau pasal benda² ni sume). haaa, lupa plak, semalam aku tengok jugak icarly eps yang ada david archuleta tu. thats y malam tu aku msg dgn mira. alang² tu kan. haha. lagipon memang da lama aku nak msg dgn dia nak tanya pasal gosip selena gomez date dgn david henrie. kata mira, hubungan diorang just macam abang dan adik je (kecewa tau, kalau boleh nak diorang couple. haha~). emm, takpe la. nak buat macamana. tapi kalo betul diorang date aku memang support 88% sebab diorang sweet gila berdua tau. pastu kan, mira ada cakap mana lagi sweet, Zavid (zirah+david) ke Davira (mira+david). haha. ofcoz la zavid tapi nama tu macam pelik je. haha~ papepon mira, i mishuu u a lot. kalao la aku jumpa kao, konpem mulut aku tak berhenti-henti bercakap, berborak dan sebagainya sebab i've a lot of story to share with you. ahaha~


pSSStt: pecah kepala aku design blog anum. aku kekeringan idea doe. huu~

pSSStt: harap sgt david henrie with selena. haha <3

No comments:

Post a Comment