I change my name again, ogeyh!


nampak apa² perubahan tak? tak nampak? nampak? ape² je la. sebenarnya memang ada perubahan. kalau nak tahu, perubahan yang paling drastik dan jelas adalah nama. yes, nama. aku tukar lagi name com aku. haha. *dasar manusia tak pernah puas!

zirahazirah, my new com name. kenapa saya tukar nama? dekat dalam hati saya tak pernah ada rasa cukup ke? bukan lah. bukan². semua bukan. actually, aku tukar nama sebab aku rasa macam ada something wrong dekat nama chiczira tu. apa yang wrong? ok, macam ni.

chiczira tu means..
chic = anggun/segak
zira = my name (nurhazirah)

ataupun chiczira tu boleh dikategorikan as cikzira.

tapi, bila aku pikir² balik, takkan selama-lamanya aku jadi cik? tengok jodoh la. :P aku nak guna com name ni untuk selama-lamanya. dan aku rasa nama chiczira tu macam tak sesuai kang.. so, aku decide untuk tukar com name aku menjadi zirahazirah. tade nama yang lebik baik ke. entah la, puas fikir ni sampai nak meletup kepala. takde dah kot. zirahazirah is better one. ahaks~

selain tu, baru aku perasan blogspot ni macam ada buat satu section edit pages. aku da agak da edit pages ni apa. sooo, aku pun apa lagi, terus la tukar section Contact Me aku tu. haha~ lagi satu section (dalam pembikinan), Profile. tak siap lagi. nanti² la yek. ohh, lupa cakap. url dikekalkan. malas tukar². serambut kepala. haha~


ok, lagi apa lagi. emmm, okeh takde dah. selesai kes tukar nama dan blabla. tak lupa, aku nak buat reminder jap kat sini.

tentang..
Pandamen. haha~ best dol citer ni sebab ada Jay chou (my lovely hero). lawak pun lawak. hahahau~ dekat 8tv sempena valentines day lah kononnya, banyak citer best yang akan ditayangkan. antaranya,

kung fu dunk - 14feb
dan ade lagi tapi aku tak ingat tajuk. berterusan sampai 17feb.

itu saja lah. takde apa untuk diperkatakan lagi + otak semakin blank. huhu~

No comments:

Post a Comment