Tak kira nak update jugak :P

gambar hanya sekadar hiasan. :P

tak kira, tak kira, hari ni, malam ni, nak jugak update blog. *why? hehe, saje. nak cerita². :) cerita pasal sekolah teknik and cinta balqis.

semua sedia maklum, hari ni keputusan kemasukan ke sekolah mengengah teknik keluar. aku pun tak terkecuali menyemak keputusan tersebut. dan hasilnya, aku tak dapat (eleh kalo dapat pun, aku bukan pegi pun). wekk. :P



tadi, semua orang pon tau (tak semua kot.), cerita cinta balqis tamat hari ni. cerita yang aku anti coz ada memey. hehe. tapi, pedulikan si dia tu. tau tak, cerita tu boleh tahan la sedihnya. aku hampir menangis part hassan tu (agak sedih la bagi aku, tapi nasib baik tak nangis.. *wat malu jew. :P). aku suka ending dia; balqis kahwin ngan hassan. ini la cerita yang aku tabik spring sebab tekaan aku dan harapan aku akhirnya menjadi kenyataan dalam cerita tersebut. wahaha~ :D

k la, cukup sampai disini berita terbaru tentang aku yang ingin disampaikan. kita jumpa lagi di lain hari pada waktu dan masa yang sama di blog rasmi dan asli chiczira. Peace! ;)

2 comments:

  1. Fiffy Syafiqa Hazirah - ahaha. x suke sbb ape ye? citer ni awal² x best, ending je best. ;)

    ReplyDelete