Cuaca hari ini sungguh cerah.


Assalamualaikum w.b.t.
Tak sangka ye hari ni da masuk tahun baru 2010. banyak lagi persiapan tuk tahun 2010 tak siap lagi. tapi biar je lah. kerja aku sepanjang tahun 2009 asyik main, main dan main. buat kerja bukan bersungguh pon. akhirnya diri sendiri yang terkena dan jadi mangsa. *padan muka kau zirah! wekk. :P haha, whatever. hari ni (kononnya bersempena 2010) aku sudah delete account friendster, buat blog untuk hanum (my sis) & delete my old blog. sepatutnya kerja delete-mengdelete buat hari semalam, tapi disebabkan aku tak tahu, tersilap, dan terkhayal (aku ingatkan hari jumaat 31disember, rupanya hari khamis. *terlajak satu hari. rugi sangat. :() aku pon buat la hari ni. huhuhu~



ohh, btw, dikesempatan ni, aku pon tak nak terlepas wish tahun baru untuk semua. plus, aku mahu mengucapkan salam maalhijrah yang aku tak sempat ucap dulu sebab asyik khayal je. haha. :) *mabuk ke ape! :P aku harap tahun 2010 ini dapat mengubah diri aku sepenuhnya untuk menjadi lebih baik. aku nak discover dunia ni dan belajar banyak benda yang aku tak berkesempatan nak belajar selama 15 tahun aku hidup ni. *insyaallah. :D

ohh, my frindster in memory. sign up date november 2007. sangat² jarang membukanya, akhirnya telah buat satu keputusan yang agak sukar dibuat iaitu menghapuskan accout fs buat selama-lamanya. maaf ya friendster, anda kehilangan seorang member. Goodby Friendster~ *i gonna mishuu and always remember you. :P


ini pulak cerita pasal blog lama aku, linknya: http://zirazero.blogspot.com, sebelum tu linknya adalah link blog aku sekarang, tapi dah tukar atas sebab² tertentu (tak payah citer la pasal tu). aku da delete sekali da lepas delete friendster tadi. sayang sungguh nak delete tapi takpo lah, aku da ade blog baru. *sayang lagi blog baru dari blog lama. :P hehehe~ dicipta pada Julai 2009, biarlah screenshot blog dibawah menjadi kenangan tanpa luput di ingatan ku. design terakhir ku di blog tersebut. sungguh hodoh dan meriah. whatever. Byebye too kepada my old blog.


1 jan 2010, hari yang mungkin diingati oleh hanum kerana pada hari ni la blog nya dicipta. hehehe. ;) selamat berblogging ya cik hanum. kepada sesiapa yang nak tengok blog anum ni, sila lah pergi ke link ini: . blog dia masih dalam pembikinan, so banyak lah benda tak cukup lagi. ngeh3~ *dijemput lah follow sekali kalau sudi (sempat promote!). :D

No comments:

Post a Comment