wahhh! hahaha. :D

mintak maaf, entri kali ni bertujuan saja² je. tak lebih dari itu dan takde niat lain ok. hehe. ;D hari ni aku kembali untuk mengupdate new entri. aku ni da la jenis malas nak perah otak menaip dan memikir entri apa untuk dipostkan. dah tu, nak mengpublishkan pom malas! huhu.


.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.

ohh yee, bercerita pasal entri kali ni;
aku baru balik dari kenduri rumah sepupu-papat aku kat kajang. 2 hari aku disana dan aku bermalam di sebuah resort ape tah namanya. *tak ingat la pulaks. hari esoknya (masa balik), abah and ibu ajak pegi lowyat, kononnya nak tengok gadget² kat sana sambil tengok² telefon yang aku beria mintak aritu. sampai kat sana, *sesak gila douh!. kebetulan aritu ramai orang, aku pulak baru balik dari kenduri, pakai pulak baju kurung (macam tak sesuai je kan?). jadi mood nak jalan² tu hilang. aku layan je kat sana.

kat sana, tetiba pulak terjumpa henset yang aku idam²kan tu. soo, apa lagi sambar (beli) laaa. haha. :D masa beli tu aku yo-yo-o je dengar tak dengar orang tu potpet. bila balik rumah nak explore itu henset, mula la, blurrr je. sampai² kad memory pon orang tu tak bagi. *padan muka! daa, kena keluar duit lagi pegi beli memory card yang mahal nak mampuss tu. huh! whatever la. janji aku dapat henset tu. wahaha. xD

No comments:

Post a Comment