Updating blog until 28Dec09. :)

Hari ni start balik update² blog. bukan update post new entri tapi update customize blog. hari tu tukar background blog (harap² bg kali ni kekal. hehe. :P), then tukar navigation, lastly tambah new section iaitu Contact Me. Contact Me ni bertujuan untuk orang send message or apa² aje la. Chatbox telah diremovekan digantikan dengan Contact Me. Pas ni kalo ada pape contact me through new section Contact Me yahh. :D ohh, tak lupa jugak, note atas pon telah diperbaharui dan misc bawah telah dikemaskini jadi lebih kemas lagi. hehe.


ini background baru. kalau diamati betul², bg tu nama aku, zirah sebenarnya. hehe.


chatbox shoutmix dalam kenangan. hehe. annyong chatbox. :P


ohh, ini new section Contact Me aku. guna ini untuk berhubung dengan aku ok. :D

No comments:

Post a Comment