Start using Nuffnang. hehe. ;)


Hari semalam terdetik hati aku nak pegi site Nuffnang tu nak register kat sana. Mula² buat tu ak tersangat la blurr, tak faham satu habuk dehh. tapi, ak try refer kat banyak blog orang yang ada nuffnang. baru la aku faham sikit², itu pon sikit. :P

Hari ni aku bukak balik nuffnang tu tengok aku da jadi exclusive member (cepatnyee). ingat kan dalam 4 hari. huhuhu~ tapi takpe, aku da start da letak ads nuffnang tu kat blog aku. nampak agak serabut, tapi takpe lah. blog orang lain pom macam tu gaks.

so, kat sini, sesape yang ade nuffnang tu, rajin² la click nuffnang tu (khabarnya bleh earn $$, tapi tak tau la kan.). mari kita saling tolong-menolong mengclick nuffnang masing². hehe. ;)

2 comments: