Nobody: Wonder Girls vs Wonder Gay

Pernah tak tgk mv nobody wonder girls versi lelaki? Try la tgk, lawak siot. Tapi tetap best dan mantap sebab dance step diorang memang masuk dan menjadi persis wonder girls (dengan lenggok nya yang ummpphh. hahaha xD). Lawak³. Tgk la vid kat bawah dari youtube, salah satu drpd vid nobody wonder gay. mungkin vid ni da lama da but still fresh la yang pasti. :P


Nobody versi guy.


MV asal nobody wonder girls.

Nak tengok lagi? pegi la youtube search nobody wonder gay atau yang sewaktu dengannya. ahahak. xD

5 comments:

  1. haha. lawak btol versi laki but menari bagus gila. :)

    ReplyDelete
  2. Haha..kelakarnya..umm,penah dengar tak yang lagu wondergirl ni dinyanyikan dalam bentuk H1N1..yang tu kelakar jugak..lirik dia masuk je..cuba seach kat you tube..

    ReplyDelete
  3. Rizha - tau xpe, klaka mmg kelaka, tp dorang pndai mnari kan. haha. x)

    KizZ - oo, x penah lg, nanti sy cube cari. mcm2 la org buat ek kalo lagu tu da femes. hahaha. xD

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha,.memang lawak,.
    pecah perot

    ReplyDelete