loveyemazureen.



hei, malam semalam aku sudah siapkan satu pic untuk di edit. actually, pic ni da lama da member aku, ayma suruh edit tp mintak maap la aku lupa sikit. hehe. aku memang nak gila edit pic ni sebab aku da ada idea nak edit camana. hasilnya boleh tengok sendiri la kat atas ni. hehe. biasa je but jadi la camane yang aku impikan. hehe. hope tuan punya pic (ayma or zureen) suka ini. :D

No comments:

Post a Comment