last free editing request!


well, aku masih terima editing request walaupun aku da bgtau "editing request?! RM3 and above.". nak buat camane, da dia mintak bersungguh-sungguh (aku tak sanggup la luka kan hati org yg baru aku knl. hee~). kali ni afief namanya yang mintak aku edit page dia. but, aku takde la edit sangat sebab dia da beritau camne dia nak buat page. kiranya, aku tukang buat je la, bukan tukang design kali ni. hee~

No comments:

Post a Comment