Ciccio, i fell in love with you lah!


OMG! He's smile! So cute la. hehe~

tahu tak?! sekarang aku sudah jatuh hati sama seorang artis remaja lelaki dari indonesia yang diberi nama ciccio atau nama sebenarnya Massimiliano Manassero. dia cute sangat tau, (sukeeee!) heee~ aku da kenal dia lama dah sejak tv3 asyik tayang cerita indon kan kat tv. ciccio ni banyak la jugak berlakon dlm cerita² dongeng. tp time berlakon tu dia masih kecil lagi, (kanak-kanak la tu.). aku memang da lama minat dia sebab dia ni cute sangat (geram tau.) hehe. time aku tgk cerita lakonan dia kalau tak silap aku tajuk cerita tu "si eneng dan si entong", dia kecil lagi masa berlakon cerita ni. umur dia dalam linkungan 7-9 tahun gitu. pastu, aku cari la info pasal dia dalam internet, ingat nak tau nama sebenar dia siapa, tp tak jumpa pon. yang jumpa nya orang lain. haishhh~ then, aku stop la cari pasal dia. tapi tak sangka ohhh, dia tiba² berlakon dalam cerita sekar, (my fav tu) hehe. aku shock gila sebab tengok dia da besar. ingatkan dia still kecik tp da besau rupenye. hehe. aku tengok warna kulit dia waktu besar cerah sikit berbanding time dia kecik2 dulu, kulit dia sawo matang. makin besar, makin hensem yehh. hehe.




Ciccio waktu kecil. cute kan?!



ciccio sewaktu membintangi sinetron namaku mentari.



aksi ciccio dalam sekar.

tapi kan aku teringin nak tau lebih pasal dia. dalam internet ni tak banyak pasal dia. pic² dia ni pon aku amek kat youtube, cuma pic waktu kecil tu je ada la sikit². ohhh, ciccio, ko sudah bikin hatiku cair tau?! hehe~

5 comments:

  1. keren bet blog mu,aku suka kop nya^^

    ReplyDelete
  2. sekarang cicio udah besar, tinggi , ganteng banget :)

    ReplyDelete
  3. sekarang cicio udah besar :) ganteng banget....

    ReplyDelete