Apa masalah photoshop installer ni sebenarnya??

pelik sungguh sih dgn setup² ps ni. bukan apa, rasanya semua da lengkap tapi macam ada yang kurang sampai boleh jadi seperti di bawah ini. apa masalahnya sebenarnya ek? hemmm....


Photoshop cs3


Photoshop cs4

yang peliknya kedua2 setup jadi camni time dia nak start install. masa aku install photoshop cs (aku beli cd dari orang loh.) takde masalah pon. hemmm.. pelik² bin ajaib bin hairan. heeeh~

8 comments:

  1. ahaha...i nvr use original software (especially da one dat i need 2 purchase)...ahaha...SKMM tgk ni mati den...download suda...i'm using CS3, downloaded 2gether with it's crack...xde prob pn...

    ReplyDelete
  2. Mr Ben - ahaa, original mhl loh, ni pon amek kat kwn. oo, yeke. bgus la kalo cmtu. hee~ :)

    ReplyDelete
  3. Hai..Um,Kiz sarankan xyah pakai cs4 nie sebab dia berat..DA penah pakai dah dulu pastu buang balik..
    Macam Mr.Ben cakap,CS3 tu da cukup bagus..

    ReplyDelete
  4. KizZ - ohh, ye ke, tp rasa²nya mana yang better cs3 atau 4 ek.

    ReplyDelete
  5. Kalau untuk nak edit biasa-biasa better cs3 kot...tapi kalau yang macam nak edit betul-betul atau giler2 sampai nak guna brush2 yang pelik2 tu amekla cs4 tapi pastikan spec laptop chic agak tinggi lah..Sebab biasa pro2 editor pakai Apple..mmg khas untuk designing pny,graphic terbaik woo..tapi mahalnya kiz nak beli..uwaa

    ReplyDelete
  6. KizZ - ohh, kirenye org bru mcm sy ni disarankan pkai cs3, ps cs pon sy x lps lg berangan nk pkai cs 4. hehe. cs4 tu simpan wat mse dpn la. hehehe~ xpe2, kizz simpan duit bnyk2, nti kalo tabung da penuh bleh la bli. hehehe~ :P

    ReplyDelete
  7. hemmmm tahu takpeee, dahla sy ni jenis panas baran. rasa nak menyumpah je sokmo. geram betul kan? :D

    ReplyDelete
  8. asmaathirah - ehehe, kenape ni? haah, geram3. tapi nasib bek skang da bleh install da. ehehe. :D

    ReplyDelete