Yes Sir!

Cerita yang sedang hangat di Astro Aec. Dibintangi oleh Thomas & Jack (alamak, aku tak tahu la pulak nama penuh nya!) dan ramai lagi sebenarnya, tapi aku tak tahu nama diorang. ke udara pada pukul 7:30 malam (maghrib² banyak cerita best sih! =P) setiap sabtu. time ni ada momo love pulak, so aku tengok pagi esoknya pulak la. puas aku cari info pasal diorang tapi tak jumpa sih. maybe sebab diorang baru nak up kot. nanti lama² nanti memang hot la. hehe~ first time tgk iklan cerita nih aku memang da berkobar-kobar nak tengok tapi aku tak tau cerita ni start bila, pastu ada ari tu time aku boring² aku tgk tv pastu alih jap channel aec, tak sangka time tu cerita ni tgh on air. tapi masa aku tgk tu tgh malam. pastu bila sekolah je aku tanya la zureen tgk tak cerita Yes Sir!, tak sangka dia pon tengok gak. lala pon tengok gak pas aku tanya dia. hihi~ tapi siryes cakap ar cerita ni memang gila best, memang patut tonton pon. lagu² ost dia pon best gak. lala ada bagi link nak download tapi sayang komputer aku tak leh download lagu tu. hishhh, geram tol. tapi, takpe², lagu tu masih boleh dicari memandangkan aku da tau tajuk dia. haha.

No comments:

Post a Comment