kawan² terima kasih percayakan saya. ;D

entri kali ni kurang kena mengena dgn tajuk diatas. sebenarnye tadi aq baru je lepas siapkan gambar page kwn aq yang suruh aq edit page diorang dulu. org-org nya adalah eyema, farhie n ikha.

eyema

eyema punya page aq buat warna oren ala-ala hitam gitu. simple je dia punya. center je sume, letak banner. haa, siap la da.






untuk banner sebab nama dia eye-ma, aku masukkan unsur-unsur mata dalam tu. aq suka gila la banner ni sebab aku buat sendiri 100% tanpa menggunakan bantuan lain. hehe. ini memang kebanggaan aku la.

farhie

page farhie ni aq cari kat createblog je. kat situ kan banyak layout ms cun², dia cakap buat je la macamane janji NO PINK. haha. pastu aq cari la yang bawah ni, warna-warni, cantik kan. aq suke gila. pastu aq pandai² la modified balik code dia biar kasi lagi lawa, tp biasa je sebenarnye. hehe. kat bawah sekali tu aq letak cam banner la lebih kurang.






banner ni (banner ke ni? :P) aq bukannya buat sendiri tau. masa tgh search pic kat google aq igt nak ltk apa2 pic kat bawah sekali sebab nampak cam kosong je kan, aq jumpa la gambar pelik nih. pastu aq dapat idea utk buat ala-ala banner menggunakan pic yang pelik ni. aq just letak nama farhie n sedikit corak pelik. pastu jadila banner pelik sengal mcm yang kat atas ni. hehihu~

ikha

ikha punya page ni aq xde la dia punya preview sebab ikha da tukar da, tp aq still simpan lg background belakang dia. ikha punya page ni pon aq x create sendiri, aq just ambik layout dr createblog je then tukar sikit2. ikha nak page dia warna putih sume lebih kurang cam gitu la.



okeh, abes da sume. tu je la antara org yang percayakan aq mengdesign page dorang, even x lawa tp x kisah la, dorang pon x kisah. jd x payah la kisah. hohoho~ kepada eyema, farhie n ikha, trimas a lot coz korang percayakan aq edit profile ms korang. aq hargai sgt tau. hehe. ;D

3 comments:

  1. wahh..tere yer edit page..
    chantek... hasl bagus..
    truskn usaha...
    adk mmg brbkt

    ReplyDelete
  2. Megah2 nme terkuar carta...
    haha!

    zira update profile mmng cntek cume..
    wrne j agk pelek..
    hehe :D

    suke suke..
    sayg zira..
    zira x kedekowt ilmu!

    ReplyDelete
  3. k.dba; terime ksh k.dba.

    ikha; wahh, ika megah, sye terharu. hehe. sory sye bwk2 nama ikha kt sini. :p

    pelik itu unik kn.

    hehe, kdekot tak kdekot x penting kot.
    yg penting, biar ikhlas. btol ke? hehe. :D

    ReplyDelete