Hari ini hari Sabtu. :)

Hari ni kan, hari sabtu. so?
takde pape la dgn hari sabtu.
hari sabtu cuma hari yang boring.
biasanya hari sabtu aq akn pegi tusyen.
tp memandangkan tusyen da abes, duduk rumah je la.
tak buat pape pon ari ni.
just kemas rumah, online, snap pic edit n upload it.
haha. whatheboringday!

alang2 tu aq mau tunjuk la pic yang aq edit.
sudah lama aq impikan pic ni.
even buruk, tp ada org kisah? siapa kisah?
perlu ke kisah? x perlu, x perlu.

firts pic ni aq beri nama i dream of this. tp kenapa? sbb nya aq da lama impikan pic macam ni. warna ala2 black n white, muncung2 gitu then ada area berwarna. pernah aq buat pic mcm ni tp org nye bkn aq tp anum. tp pic tu jd milik aq. hohoho~

second pic ni plak name dia she is me sbb pic ni inspirasi dr org yg aq minat. pic ni agk habat sikit bg aq. dah la muke hudoh, gambar kamera buruk, edit x lawa. hasilnye pon agk suckay rite? tp takpe, aq x kisah sgt. bkn nye nak buat iklan tv pon cuma nak simpan jd koleksi pic aq jeh. haha~

2 comments: