Finally, i found it!

Setelah berkurun lamenya aku cari lagu nih (takde la lama sangat, ada la dalam 2 minggu kot. hehe~), baru jumpa sekarang. aku tersuka lagu ni bila aku terdengar banyak kali kat radio. aku try cari lagu ni kat internet guna lirik dia yang aku hafal sikit², tapi haram jumpa. pastu aku tanya member; tau tak lagu inggeris yang famous kat radio tu, tapi aku tak tau sape penyanyi dia and tajuk lagu dia. kawan aku cakap tak tau. haduiii.

pastu, ada satu hari tu, time pekse,
terdetik hati aku nak tanya cikyam; member aku yang agak² pro bab lagu² nih.

zirah : wei, sape tau lagu yang tengah famous kat radio, lagu dia ada macam lagu love story sikit². dia tak bagi tau pulak penyanyi ngan tajuk lagu tu. haishh~ lagu tu ada dalam iklan TM.

cikyam : iklan TM yang mana? yang orang kertas tu ke?

zirah : ha'ah², yang orang kertas comel² tu la. suka iklan tu. comel je.

cikyam : kalau lagu tu, tajuk dia tak tau, tapi penyanyi dia bunkface.

zirah : laaa, bunkface ke? tak minat la lagu tu. da agak da bunkface yang nyanyi lagu tu coz lagu tu style macam bunkface je. tapi tak kan la lagu dia best sangat. ingat kan lagu tu artis antarabangsa yang nyanyi. huhu.

cikyam : haaa, betul la. ikut kata hati awak yang mula² tu. hahah.

hemmm, bila tau bunkface nyanyi terus aku kureng minat lagu ni. sebab nya aku agak kureng minat loh ngan bunkface. hehe. fans² bunkface, jangan marah ye. adat lah tu kalau ada orang yang kureng suka dengan sesetengah artis nih. huhu. tapi takpe la. sukar untuk aku akui, lagu bunkface through my window ni mmg best plus gempak habis. hohoho~

oh ye, komen aku tentang lagu ni; lagu memang da best, bese la lagu bunkface memang best, tapi bagi aku la kan ada sesetengah part tu lagu dia cam lagu love story sikit. yeke? hemm, papajala janji lagu ni best.

nah dengar la lagu ni, aku cari dalam youtube sekali ngan lirik lagi. enjoy la ek. :)



Through My Window by Bunkface

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

No comments:

Post a Comment