Today is my birthday.

Yes and yap. hari ni hari jadi aku. and hari ni jugak aku start buat new blog coz aku nak tukar emel. ntah pape da aku ni, asyik tuka emel je. tapi takpe la, janji hati aku puas. hehehe.

zirah, happy birthday! this cake just 4 u. (actually aku ter'jumpe' je kek ni. hahaha.)


*tau tak? aku rase teringin nak buat kek colourful macam ni. kek rainbow untuk besday ku yang ke 16 kot. hehehe. ;)

Birthday Wishes at Status & Mood on myspace. :)




Thank you to semua yang mengwish my birthday ecspecially my family, friends and semua lah. :D

Blogger Birthday!

Hari ini jugak bermulanya episod perjalanan blog aku. Moga² blog ini berkekalan sampai bila². aku akan terus mengupdate blog kalau ada masa terluang. Teruskan menyupport blog saya. terima kasih semua.

No comments:

Post a Comment