Exam is over! Clap ur hands, shake ur head and say alhamdulillah.

alhamdulillah~
akhirnya exam untuk tahun ni da abes da.
tak perlu la nak pusing², pening² pikir pasal exam.

skang ni da boleh relax sikit, tapi sekejap je la.
nanti kena sambung balik study.
lagipon, aku ingat cuti panjang ni nak catch up balik
subjek lepas yang aku banyak tinggal kan. hehe~

tak kisah la, janji ujian tahun ni da berakhir.
banyak gila benda aku nak buat dalam fikiran aku ni.
nak list satu² malas la.

cuma nak bagitau yang aku happy gila coz exam is over.
no more stress, no more tension. keh3~

No comments:

Post a Comment